Kontakt

Henvendelse til klinikken kan ske telefonisk på: 33 32 70 72

OBS til 1. gangsbesøgende: Klinikken ligger Gammel Mønt 12 - der er ikke husnummer på bygningen. Gå gennem Humac butikken i stueetagen og op ad trappen til 2. sal (der er også elevator).

Vi anmoder om at alle patienter der har mulighed for det benytter elektronisk tidsbestilling til ikke-akut sygdom. Brug hovedmenuen for at bestille tid. Du behøver ikke brugernavn og pass word.

E-mail konsultation: Kun til spørgsmål der kan besvares kort. For længere spørgsmål kontakt os venligst ved personlig konsultation. Der kan maximalt sendes een e-mail pr. dag.

Elektronisk receptfornyelse på fast medicin vil blive ekspederet indenfor få dage. Recept på sovemidler, beroligende midler, slankemidler og stærke smertestillende midler fås kun ved personligt fremmøde. Det er lægen der vurderer om præparatet er indiceret.

Bemærk at det er meget svært at parkere bil i området. P-huset i Berlingske Karré, Gammel Mønt er det nærmeste P-hus. Der er lettest adgang med cykel eller offentlig transport. Vi ligger næsten midt mellem Nørreport Station og Kgs Nytorv Metrostation.