Informationer

Konsultation
Konsultation foregår kun efter aftale

Telefonkonsultation med lægerne eller sygeplejerskerne
Mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 09:00

Sygesikringsbevis
Husk at medbringe dit sygesikringsbevis hver gang du kommer i klinikken – dit sygesikringsbevis skal du opfatte som dit betalingskort overfor sygesikringen

Sygebesøg
Sygebesøg foregår efter telefonisk aftale. Ring venligst mellem 8 og 9 hvis der skal aftales sygebesøg.

Tidsbestilling og receptfornyelse

Vi henstiller på det kraftigeste til at alle der har mulighed for det foretager ikke-akutte tidsbestillinger via vores on-line booking da vi ønsker at holde vores ventetid på telefonerne til et minimum, så patienter med akut sygdom kan komme igennem på vores telefoner.
Tidsrummet mandag til fredag kl.08.00 – kl. 09.00 er forbeholdt patienter der ønsker akut tid samme dag. I tidsrummet 9.00 til 12.00 mandag, tirsdag, torsdag og fredag kan der oplyses om svar på prøver og der modtages i begrænset omfang tidsbestillinger. Onsdag er der dog aftenkonsultation efter aftale, telefonen er kun åben fra kl. 8.00-9.00 og kl. 14.00-16.00.

Blodprøver og andre undersøgelser
Blodprøver og andre undersøgelser foregår efter aftale i klinikkens åbningstider.

Kommunikation via hjemmesiden
Under menupunktet “E-mailkonsultation” kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her du kan læse beskeder fra lægen.

Gruppe 2 patienter
Man kan frit vælge at tilhøre gruppe 2 under sygesikringen. Det er generelt vores holdning, at der ikke er noget godt argument for dette. Man skal være opmærksom på at konsultationer i klinikken, pr. brev og via e-mail har egenbetaling.